Taikuri

Joni Suvanto

Taikuri yritystilaisuuksiin

Taikuri Joni Suvanto tarjoaa maagista viihdettä yritystilaisuuksiin, jotka kaipaavat ripauksen taikuutta ja hauskuutta. Olipa kyseessä sitten

  • pikkujoulut
  • aurinkoiset kesäpäivät
  • henkilöstöjuhlat tai
  • asiakastilaisuudet,

Joni loihtii esityksensä juuri teidän tilaisuuttanne varten. Esitykset räätälöidään aina yksilöllisesti, jotta se täyttää juuri teidän toiveenne ja sopii täydellisesti kyseiseen tilaisuuteen.

Suvantovaihe-lavashow

Suvantovaihe-show on noin puolen tunnin vauhdikas kokonaisuus, joka sisältää hämmästyttävää taikuutta komiikalla höystettynä. Suvanto pitää yleisön otteessaan omaperäisen hauskalla tyylillään ja mieleenpainuvan vahvalla taikuudellaan. Iso osa esitystä ovat improvisointi ja hetkessä eläminen, mikä takaa, ettei yksikään show ole täysin samanlainen. Show on vahvasti interaktiivinen eli yleisöllä on iso rooli esityksen kulussa.

Lähitaikuus

Lähitaikuus on rento vuorovaikutustilanne, jossa tilaisuuden vieraat pääsevät näkemään taikuutta ihan läheltä ja osallistumaan siihen itsekin. Läheltä nähty ja koettu taikuus herättää vahvoja tunteita ja jää usein mieleen pitkäksi aikaa. Taikuri-Jonilla on pitkä kokemus lähitaikuudesta ja rennolla otteellaan taikoessaan hän on ihmisläheinen ja tilannetajuinen. Lähitaikuus toimii loistavasti niin pienissä kuin isoissa tilaisuuksissa, eikä sitä varten tarvitse lavaa tai omaa ohjelma-aikaa.

Yhdistelmä

Lähitaikuuden ja lavashown yhdistämällä saa toimivan kokonaisuuden, jossa Suvanto ensin kiertelee vieraiden joukossa tehden taikuutta lähietäisyydeltä pienelle porukalle kerrallaan. Lähitaikuus murtaa jään ja tutustuttaa Suvannon yleisölle. Lähitaikuuden jälkeen kokonaisuuden kruunaa vauhdikas ja viihdyttävä lavashow.

Tervetuloa mukaan taianomaiseen maailmaan, jossa Joni Suvanto taikoo unohtumattomia hetkiä!

Asiakaskokemuksia

Kiitokset upeasta esityksestä ja mykistävästä taikuudesta. Ilta oli meille onnistunut ja olit iso palanen sitä.

Riku Järvinen

Raision kaupunki

Sä oot ihan h*lvetin hyvä!


Lasse Norres

Musiikki- ja viihdelegenda

Kiitos vielä kertaalleen perjantaisesta esityksestä. Paljon on tullut positiivista palautetta.

Jenni Palomäki

Fonecta Oy