Taikuri yritystilaisuuksiin

SUVANTOVAIHE-show

Taikuri Joni Suvannon SUVANTOVAIHE-show on noin puolen tunnin vauhdikas lavashow, joka sisältää hämmästyttävää taikuutta ja hyväntahtoista huumoria. Showssa Suvanto kertoo tarinoita omasta elämästään ja taikurina olemisesta. Nämä tarinat liittyvät taikuuteen, joka saa yleisön hämmästymään kerta toisensa jälkeen. Show tempaa mukaansa, pitää otteessaan ja jättää jälkeensä muistoja.

LÄHITAIKUUS

Lähitaikuus on pienelle porukalle kerrallaan – esimerkiksi pöydissä kierrellen – tehtävää taikuutta. Lähitaikuus ei ole pelkästään taikatemppuja toistensa perään – se on rento vuorovaikutustilanne, jossa yleisö pääsee näkemään taikuutta läheltä ja osallistumaan siihen itsekin. Lähitaikuus onnistuu myös loistavasti esimerkiksi cocktail-tyyppisissä tilaisuuksissa, joissa ei ole tilaa isommalle esitykselle, eikä lähitaikuudelle tarvitse varata erillistä ohjelma-aikaa.

YHDISTELMÄ

Yhdistämällä edellä mainitut ohjelmat, saadaan unohtumaton kokonaisuus, joka sisältää esimerkiksi ensin lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen ja lopuksi kaikille yhteinen puolen tunnin show.