Kuka Joni?

Olen Joni Suvanto, 30-vuotias taikuri ja viihdyttäjä Turusta. Innostukseni taikuuteen syntyi jo kauan sitten, kun noin 6-7-vuotiaana sain lahjaksi pienen taikatemppupaketin. Sen temput koluttuani läpi lainasin kotikaupungin kirjaston kaikki taikakirjat, joista sain lisää tietoa tästä kiehtovasta alasta. Nykyään saan tehdä taikuutta ammattimaisesti, mutta sama lapsenomainen into on säilynyt tuon taikapaketin saamisesta saakka.

Esiinnyn yli kymmenen vuoden ja yli tuhannen keikan kokemuksella monenlaisissa tilaisuuksissa. Olipa kyseessä sitten muutaman hengen syntymäpäiväillallinen tai monen sadan vieraan yritystilaisuus – pienet lasten juhlat tai suuret häät, laitan aina kaiken peliin ja omalta osaltani vastaan siitä, että tilaisuudesta tulee onnistunut ja ikimuistoinen.

Ehdottomasti hienointa taikuudessa on esiintyminen. Se, kun saa viihdyttää ihmisiä ja saada aikaiseksi aidon ihmetyksen tunteen. Esiintyessäni olen paljon tekemisissä yleisön kanssa taaten sen, että mikään esiintyminen ja mikään show ei ole täsmälleen samanlainen kuin toinen.

Haluan esiintymiselläni saada aikaan tunteita: ihmetystä ja iloa. Haluan saada aikaan muistoja, jotka säilyvät katsojien mielissä pitkään shown jälkeenkin. Tapahtuipa taikuus ihan ihmisten lähellä tai kauempana lavalla tai olipa yleisössä kolme tai tuhat ihmistä, haluan että jokainen katsoja viihtyy.

Allekirjoitus Joni Suvanto