Taikuri

Joni Suvanto

Joni Suvanto, tuo Turun oma taikuri ja viihdyttäjä, on lähtenyt taikamaailman lumoihin jo 90-luvun lopulla, kun hän sai pikkupoikana lahjaksi taikurivälinepaketin.

Vuonna 2004 Joni kruunattiin junioritaikuuden Suomen mestariksi, ja siitä lähtien hän on viihdyttänyt yleisöjä erilaisissa tilaisuuksissa aina pienistä perhejuhlista suuriin yritystilaisuuksiin ja yleisötapahtumiin. Keikkoja on parhaimmillaan kertynyt yli sata vuodessa, ja 20-vuotisen uran aikana keikkojen yhteismäärä onkin reilusti yli tuhannen.

Jonin uran huippuhetkiä ovat mm. 2011 Talent Suomi -TV-ohjelman semifinaalipaikka ja paikka Kansainvälisen viihdeohjelmakilpailun finaalissa vuonna 2018.

Lapsena syttynyt kipinä ja innostus taikuutta kohtaan roihuavat yhä, ja Joni suhtautuu esiintymiseen ja ihmisten viihdyttämiseen edelleen suurella intohimolla ja lapsenomaisella innokkuudella.

Jonin vahvuuksia esiintyjänä ovat hetkessä eläminen, läsnäolo ja vuorovaikutus yleisön kanssa. Pitkä kokemus esiintymisestä erilaisissa tilaisuuksissa tekee Jonista monipuolisen esiintyjän, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Joni vastaa osaltaan siitä, että tilaisuudesta tulee onnistunut ja ikimuistoinen – ja ennen kaikkea taianomainen. Pitkä kokemus taikuuden alalta takaa, että Jonin shown taikuus on korkealaatuista, omaperäistä ja hämmästyttävää. Esiintymiset räätälöidään aina tapahtumakohtaisesti, joten voit odottaa juuri sinun tilaisuuteesi sopivaa maagista lumoa.