Taikuri

Joni Suvanto

Joni Suvanto on turkulainen taikuri ja viihdyttäjä. Suvanto kiinnostui taikuudesta jo pikkupoikana 90-luvun loppupuolella lahjaksi saadun taikurivälinepaketin innoittamana.

Vuonna 2004 Joni voitti junioritaikuuden Suomen mestaruuden, ja siitä lähtien hän on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa, pienistä perhejuhlista suuriin yritystilaisuuksiin ja yleisötapahtumiin. Keikkoja on parhaimpina vuosina kertynyt yli sata vuodessa, ja keikkojen yhteismäärä lähes 20-vuotisella uralla on reilusti yli tuhat.

Vuoden 2011 Talent Suomi -TV-ohjelman semifinaalipaikka ja vuoden 2018 Kansainvälisen viihdeohjelmakilpailun finaalipaikka ovat esimerkkejä uran saavutuksista.

Lapsena taikapaketista syttynyt kipinä ja innostus ovat säilyneet näihin päiviin saakka, ja Suvanto suhtautuu edelleen esiintymiseen ja ihmisten viihdyttämiseen suurella intohimolla ja lapsenomaisella innokkuudella.

Suvannon vahvuuksia esiintyjänä ovat hetkessä eläminen, läsnäolo ja vuorovaikutus yleisön kanssa. Pitkä kokemus esiintymisestä hyvin monenlaisissa tilaisuuksissa takaa, että Suvanto sopii esiintyjäksi erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, ja hän omalta osaltaan vastaa siitä, että tilaisuudesta tulee onnistunut ja ikimuistoinen. Pitkä kokemus taikuuden alalta takaa, että Suvannon esittämä taikuus on korkealaatuista, omaperäistä ja hämmästyttävää. Esitykset räätälöidään aina sopimaan juuri kyseessä olevaan tilaisuuteen.