Taikuri

Joni Suvanto

Oletteko suunnittelemassa juhlia? Mietittekö millainen ohjelma tekisi juhlistanne ikimuistoiset?

Taikuus on loistava valinta juhlien ohjelmanumeroksi! Taikuri Joni Suvanto tuo yli 15 vuoden ja yli tuhannen keikan kokemuksella taianomaisen viihteen perhejuhliinne ja yksityistilaisuuksiin. Olipa kyseessä

  • syntymäpäivät
  • häät
  • tupaantuliaiset
  • valmistujaisjuhlat
  • hirvipeijaiset
  • opiskelijabileet
  • yhdistyksen tapahtuma tai
  • polttarit,

Joni räätälöi ohjelmanumeron juuri teidän juhlaanne.

Taikurin show

Jonin show on noin puolen tunnin vauhdikas esitys, joka sisältää ihmeellistä taikuutta ja tilannekomiikkaa. Show on erittäin vuorovaikutteinen, ja yleisöllä on merkittävä rooli esityksessä. Taikuri elää hetkessä, ja hänen tilannetajunsa ja kykynsä improvisoida tekevät jokaisesta esityksestä ainutlaatuisen.

Lähitaikuus

Lähitaikuus tarjoaa rentoa vuorovaikutusta, jossa juhlien vieraat pääsevät kokemaan taikuutta lähietäisyydeltä osallistumalla siihen itse. Läheltä nähty ja koettu taikuus on vahvoja tunteita herättävä unohtumaton kokemus. Taikuri liikkuu vieraiden joukossa esittäen taikuutta pienille ryhmille kerrallaan esimerkiksi pelikorteilla.

Yhdistelmä

Kombo lähitaikuudesta ja taikurin showsta tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden. Suvanto aloittaa lähitaikuudellaa, joka murtaa jään ja tutustuttaa hänet yleisöön. Lähitaikuuden jälkeen juhlaohjelman huipentaa vauhdikas ja viihdyttävä show.

Tervetuloa mukaan taianomaiseen maailmaan, jossa Joni Suvanto taikoo unohtumattomia hetkiä!

Palautteita esityksestä

Hurmuri-taikuri Joni. Hänellä on oma tyyli, oma staili ja sopivalla tavalla erikoinen ajattelu.
Sami Saikkonen

Talent Suomi 2011 tuomari

Oon kuullut tässä alkuviikon aikana useammalta bileissä olleelta ihmiseltä kehuja, olit tosi tykätty ohjelmanumero! Itse kyllä voin lämpimästi suositella sua kaikkiin tiedekunnan tapahtumiin, jos joku joskus pohtii, ketä pyytää esiintyjäksi.

Palaute esiintymisestä opiskelijajuhlissa

Lämpimät kiitokset mieliinpainuvasta ja viihdyttävästä esityksestä!

Arja S.

Etelä-Hattulan maa- ja kotitalousseura