Usein kysytyt kysymykset

Olen tehnyt taikuutta jo yli 20 vuotta, ja pitkä kokemus takaa sen, että osaan räätälöidä esitykseni tarkkaan juuri teidän tilaisuuteenne ja senhetkiselle yleisölle sopivaksi. Olen nähnyt niin paljon erilaisia keikkapaikkoja ja tilaisuuksia, että osaan mukautua hyvin monenlaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin. Esiintyjänä mun vahvuuksia ovat hetkessä eläminen, tilannetaju sekä hyväntahtoinen huumori. Tempaan yleisön mukaani omaan maailmaani – pikkuisen outoon, mutta takuuvarmasti viihdyttävään ja hämmästyttävään maailmaani!

Hinnoittelen esitykseni aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat mm. tilaisuuden tyyppi, ajankohta ja sijainti sekä esityksen tyyppi ja kesto. Yksityistilaisuuksissa, kuten syntymäpäivillä tai häissä, esitykseni hinta on noin 500-1000 euroa ja yritystilaisuuksissa noin 1000-2000 euroa. Ottamalla yhteyttä ja kertomalla lisää tulevasta tilaisuudestanne, saat aina tarkan ja kaikenkattavan tarjouksen!

Esitykseni sopivat hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin! Olen vuosien varrella esiintynyt mm. pikkujouluissa, asiakastilaisuuksissa, tyky-päivillä, messuilla, yleisötapahtumissa, kouluissa, päiväkodeissa, syntymäpäivillä, häissä, tupaantuliaisissa, polttareissa jne. Keikkapaikkoina on ollut niin suurten konserttitalojen lavat kuin olohuoneen nurkatkin. Jos teillä on tulossa rennot bileet, mulla on todennäköisesti niihin ohjelmaa!

Asun Turussa, ja pääsääntöisesti keikkailen Varsinais-Suomessa. Myös esimerkiksi Satakunta sekä Helsingin ja Tampereen seutu ovat minulle tuttuja keikkaympäristöjä. Mielelläni matkustan esiintymään tarvittaessa kauemmaksikin – eli aina kannattaa pyytää tarjous!

Nykyään pääpaino keikoissani on aikuisille suunnatuissa tilaisuuksissa, mutta mulla on pitkä tausta myös lapsille esiintymisestä. Ohjelmistostani löytyy siis myös pelkästään lapsille suunnattu show, joka sopii loistavasti lastentapahtumiin ja synttäreille. Lasten synttärikeikkoja teen pääsääntöisesti Turun suunnilla.

Räätälöin esitykseni sopimaan aina juuri kyseiseen tilaisuuteen ja senhetkiselle yleisölle. Esimerkiksi häissä tai syntymäpäivillä on usein myös lapsia paikalla, ja esitykseni sopii loistavasti myös näihin juhliin. Eli se viihdyttää varmasti kaikenikäisiä!

Minun esitykseni sisältää perinteistä taikuutta omalla tyylilläni eli en ole mentalisti. Mikäli kaipaat tilaisuuteesi puhtaasti mentalistia, voit hyvin silti laittaa minulle viestiä, niin suosittelen sinulle parhaiten teidän tilaisuuteenne sopivaa esiintyjää.