Taikuri

Joni Suvanto

TAIKURI LASTEN JUHLIIN

Taikuri Joni Suvanto on mestari myös lasten viihdyttämisessä! Hänellä on yli 15 vuoden kokemus esiintymisestä sadoilla lastenkutsuilla ja koko perheen tapahtumissa. Joni on hionut taitonsa lasten viihdyttäjänä, ja hän tempaa lapset mukaansa iloiseen ja kiehtovaan taikuuden maailmaan. Vaikka esitys on suunniteltu erityisesti lapsille, se viihdyttää taatusti kaikenikäisiä.

TAIKURI LASTEN SYNTTÄREILLE

Taikurin lastenkutsuille suunniteltu show kestää puoli tuntia ja sisältää taikuutta, joka tapahtuu lapsia kiinnostavien esineiden ja mukaansatempaavien tarinoiden kera. Lapset ovat aktiivisesti mukana koko esityksen ajan ja saavat avustaa taikurin tempuissa. Erityisesti juhlapäivän sankari on esityksessä tärkeässä roolissa. Esityksen jälkeen Joni-taikuri tekee ilmapalloista erilaisia eläinhahmoja kaikille lapsille.

TAIKURI KOKO PERHEEN TAPAHTUMAAN

Jonin lasten show sopii loistavasti myös suurempiin perhetapahtumiin, kuten

  • messuille
  • markkinoille ja
  • lastentapahtumiin.

Esitys lumoaa suurenkin lapsijoukon ja viihdyttää taatusti myös aikuisia. Show on vauhdikas kokonaisuus, jossa erityisesti lapset pääsevät olemaan aktiivisesti mukana.

Astu taianomaiseen maailmaan, jossa Joni Suvanto taikoo unohtumattomia hetkiä!

Palautteita esityksestä

Hauskuus ei ollut lumetta: yleisö vauvasta vaariin oli myytynä!

Pasi Jaakkola

Mikaelin SRK

Yllättävän hyvin joukko vilkkaita lapsia jaksoi keskittyä esitykseen ja eikä vähiten siksi, että valitsemamme taikuri otti pienen yleisönsä mukaan temppuihin. Lopuksi jokainen sai vielä toivomansa ilmapalloeläimen. Se oli kyllä mukavaa! Taikurina meillä oli Joni Suvanto. Huippu tyyppi! Uteliaat pojat tuntuivat olevan kovin kiinnostuneita miksi ja miten mikäkin asia tapahtuu. Rauhallisesti ja ammattimaisesti Joni näistä kaikista kysymyksistä selvisi 🙂

Oblik-blogi